בקערת מיקסר, נשים את כל מרכיבי הבצק וללוש למשך 12 דקות בערך, עד שמקבלים בצק חלק ואחיד. אם הבצק יבש מדי אפשר להוסיף עוד כחצי כוס מים.
נחלק את הבצק לכדורים שווים בערך כ-10 יחידות, ליצור מכל חלק כדור, נשטח מעט ונניח בתבנית
נשפוך שמן עד לכיסוי הכדורים (ככוס שלמה), נכסה בניילון נצמד ונכניס למקרר למשך 6 שעות או ל-24 שעות
נוצא מהמקרר כשעה לפני האפייה ונחמם תנור לחום של 200 מעלות טורבו
נכין את המילוי - נשטוף את התרד היטב, נסחוט ונערבב עם גבינה בולגרית ופלפל שחור
על משטח עבודה נפתח כל כדור עם ידיים משומנות, כמה שיותר דק יותר טוב. אפשר להשתמש בשמן של ההשריה לבצק ולידיים
נניח את המילוי לכל אורך השוליים התחתונים, נגלגל לרולדה ונגלגל את הבצק לצורת שבלול
נבריש בביצה, ונכניס לאפייה בתנור שחומם מראש למשך 15 דקות (או עד שמזהיב, תלוי בעוצמת התנור שלכם)