בקערת המיקסר נניח קמח סוכר ושמרים ונערבב. נוסיף מים, שמן ומלח וללוש במשך 10 דקות רצופות. הבצק שמתקבל הוא רך ומעט דביק.
בידיים משומנות מעט ליצור כדור ונעביר לקערה משומנת להתפחה. נכסה בניילון נצמד ונתפיח כשעה ורבע עד הכפלת נפח.
נוריד את הבצק למשטח מקומח קלות. ליצור כדורים במשקל 70 גרם כ׳א. נפזר מעט קמח מעל הכדורים ונכסה במגבת לרבע שעה נוספת.
נפתח כל כדור (בעזרת במעט קמח) בעזרת הידיים לצורת אליפסה. נמלא במוצרלה ונסגור. אפשר להשאיר אותם כך ולהעביר לתבנית ואפשר ליצור צורות של לחמניה קשר.
נניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה. נתפיח עוד כ-20 דקות.
בקערה נניח את הירק, השום, המלח, והשמן. נערבב ונמרח על הלחמניות
נכניס לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות. נאפה עד הזהבה קלה, נוציא מהתנור (לפני שהלחמניות מוכנות) נבריש שוב בתערובת השום, נפזר פרמז'ן ונחזיר לתנור לאפייה סופית והזהבה עמוקה.