נתחיל עם המוס - בקערה נשפוך 250 מ"ל שמנת להקצפה (לא כל כמות השמנת!!) ונביא לרתיחה.
נשבור פנימה את השוקולד הלבן, נשהה 2 דקות בתוך השמנת ואז נערבב להמסה מלאה. נעטוף בניילון נצמד ונעביר לקירור למשך 4 שעות, עד שהתערובת קרה מאוד.
לאחר 4 שעות, נשפוך את תערובת השוקולד הלבן והשמנת לקערת מיקסר, נוסיף את האינסטנט פודינג וניל ואת יתרת השמנת להקצפה ונקציף במהירות בינונית עד למוס יציב אך לא נוקשה (להיזהר מהקצפת יתר).
נשפוך לתבנית חצי הכדור עד 3/4 מהגובה, ונכניס למקפיא להתייצבות
בינתיים נכין את בסיס הוופל בלגי - בקערה גדולה נשבור את הוופל הבלגי לחתיכות קטנות, נוסיף את הנוטלה ונערבב היטב. מומלץ ללוש עם הידיים.
נוציא את כיפות המוס מהמקפיא ונניח ב-¼ הנותר את שברי הוופל ונהדק היטב.
נכניס להקפאה של 5 שעות.
נכין את הציפוי - נרתיח את השמנת להקצפה. נשבור פנימה את 2 סוגי השוקולד ונמיס יחד.
נחלץ את המוס מתבנית הסיליקון ונפזר מעל בנדיבות מהציפוי. נשמור בהקפאה.
אם אין תבנית סיליקון, אפשר להכין בתבנית רגילה - להתחיל בהכנת תחתית הוופל, מעל את המוס ואז הציפוי מעל. להקפיא ולחתוך לריבועים. לשמור בהקפאה.