Go Back
עוגת תפוזים

עוגת תפוזים בכלום עבודה

רכות, עסיסיות, ואווריריות מושלמת
ציון 5 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: נועם זיגדון

ציוד

תבנית בינונית או 26

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 1 ½ כוסות סוכר
  • ½ כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה

אופן ההכנה

  • מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים, ואז מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר.
  • בקערה נפרדת, מכניסים את החלמונים ומוסיפים להם לפי הסדר : אבקת אפייה, כוס אחת סוכר, שמן, מיץ תפוזים, וקמח. מערבבים היטב.
  • לאחר מכן מוסיפים את החלבונים ומקפלים פנימה.
  • אופים אפייה רגילה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 45 דקות בערך.

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:

 
עוגת תפוזים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.