Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
מתכון לילות ביירות קל ומהיר
בשילוב טעמים מפנקים ועשירים
ציון
4.72
על ידי
14
דירוגים
באדיבות:
אסתר סמרנו
ציוד
תבנית פיירקס מלבנית בינונית
Advertisements
המצרכים
לתחתית:
▢
1
ליטר חלב
▢
1
כוס סולת
▢
¼
חבילה חמאה
▢
כמה טיפות של מיי זהר
▢
1
כפית תמצית וניל
(לא חובה)
לקצפת:
▢
1
כוס חלב
▢
1
שמנת מתוקה
▢
1
אינסטנט פודינג
לסירופ:
▢
2
כוסות סוכר
▢
1
כוס מים
▢
כמה טיפות של מי זהר
Advertisements
אופן ההכנה
נרתיח את החלב והסולת עד שהופכים לדייסה. נעביר לתבנית משומנת בחמאה, ונכניס למקרר.
בינתיים נכין את הקצפת על ידי הקצפת כל המרכיבים ביחד עד לקבלת קצף יציב.
מורחים שכבת קצפת מעל לסולת, ומכניסים לקירור במקרר.
לפני הגשה, מפזרים מעל פיסטוקים קלויים ומזגגים כמה כפות מהסירופ.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.