מכינים את רוטב הרויאל והמילוי מראש - מערבבים יחד את כל המרכיבים עד לאיחוד. אפשר להוסיף חצי כך קמח, או אפילו כף שלמה אם רוצים שיהיה מאוד יציב.
נסדר את הבצק בצורה טובה על הרינג. אם יש חלק יותר ״דק״ בבצק מוסיפים לו עוד חתיכה מעל מהחתיכות בצק המיותרות. אפשר גם להוסיף לבצק רוזמרין או טימין יוצא מאוד טעים.
נפזר בתחתית קצת גבינת עמק או צהובה. לאחר מכן שמים מעט מהרוטב רויאל, ואז מהמילוי ירק שבחרנו לשים. אפשר גם לערבב. אם שמים פטריות יש להיזהר מהמים שהן מוציאות).
מעל נשפוך את כל הרוטב רויאל. נפזר גרעיני דלעת/שומשום/ כל דגן שאוהבים.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות עד הזהבה. אפשר להכניס קיסם לבדוק שלא מיימי מדי.
אפשר גם לאפות ולשמור במקפיא ואז לחמם שוב בתנור.