להכנת המלית - קוצצים את עלי התרד ומוסיפים להם את הגבינה הבולגרית ואז מועכים אותה
ומוסיפים את המוצרלה. מערבבים את הכל.
לבצק - את הבצק פילאס פותחים את כל החבילה לאורך, חוצים בקו ישר בעזרת סכין לכל האורך!
מניחים בקצה הבצק מהמלית לכל האורך, ומגלגלים לצורת רולדה, ואז להתחיל לגלגל לצורת שבלול
לוקחים תבנית עגולה ומשמנים אותה (רצוי בחמאה), ומניחים את השבלול במרכז התבנית.
כעת יוצרים שבלול נוסף משארית הבצק, וכורכים סביב השבלול שהנחנו בתבנית.
מברישים את הביצה ומפזרים שומשום
מכניסים לאפייה רגילה בתנור שחומם מראש על 200 מעלות עד להזהבה.