לפני שנתחיל מחממים תנור ל-180 מעלות.
נפזר מלח גס בתבנית מרופדת בנייר אפייה. נניח מעל את תפוחי האדמה ונכניס לתנור לשעה או עד לריכוך מלא.
נוציא מהתנור (אבל לא מכבים אותו), ונצנן מעט! נחרוץ כל תפוח אדמה לאורכו ובעזרת כפית נרוקן אותו ונעביר את התוכן לקערה. נמשיך כך עם השאר.
נוסיף למחית תפוחי האדמה את הגבינות, החמאה, והתבלינים, ונערבב היטב. נמלא את תפוחי האדמה במלית, נפזר עוד קצת גבינה צהובה ונכניס לתנור עד הזהבה. לבסוף נפזר בצל ירוק.