שוטפים את התפוחים, מייבשים היטב ומכניסים מקל ארוך בכל תפוח, ואז מניחים בצד.
לסיר מכניסים את הסוכר, ואז מוסיפים את המים ומערבבים טוב טוב. לאחר מכן מוסיפים כוס ורבע גלוקוזה, ומערבבים היטב עד לרתיחה. לאחר מכן שמים על אש קטנה ומערבבים מדי פעם.
בודקים עם מדחום עד שמגיע ל-150 מעלות, ואז נותנים לזה להתקרר למשך 3 דקות, ואז מוסיפים את צבע המאכל, ומערבבים היטב. בודקים היטב אם יש צורך להוסיף עוד צבע.
טובלים את התפוחים ומניחים על נייר אפייה עם ריסוס של מעט שמן.