Go Back
תפוח מסוכר

תפוח מסוכר על מקל

ממתק מושלם ונוסטלגי
עדיין אין דירוגים
באדיבות: אביבית חלילי

המצרכים

  • 1 קילו סוכר
  • תפוחי עץ סמיט (שטופים)
  • 1 ¼ כוסות גלוקוזה
  • צבע מאכל אדום (אפשר גם כחול!)
  • 1 כוס מים
  • שיפודים

אופן ההכנה

  • שוטפים את התפוחים, מייבשים היטב ומכניסים מקל ארוך בכל תפוח, ואז מניחים בצד.
  • לסיר מכניסים את הסוכר, ואז מוסיפים את המים ומערבבים טוב טוב. לאחר מכן מוסיפים כוס ורבע גלוקוזה, ומערבבים היטב עד לרתיחה. לאחר מכן שמים על אש קטנה ומערבבים מדי פעם.
  • בודקים עם מדחום עד שמגיע ל-150 מעלות, ואז נותנים לזה להתקרר למשך 3 דקות, ואז מוסיפים את צבע המאכל, ומערבבים היטב. בודקים היטב אם יש צורך להוסיף עוד צבע.
  • טובלים את התפוחים ומניחים על נייר אפייה עם ריסוס של מעט שמן.

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.