מתחילים עם הבצק - בקערת המיקסר שמים את המחמאה עם הסוכר ומערבלים למשך כמה דקות עד שנוצר קרם.
לאחר מכן מוסיפים את הביצה עם הסוכר וניל, ואז מוסיפים על מהירות נמוכה את הקמח ואבקת אפייה ומערבלים לבצק אחיד.
מאחדים את הבצק ואז מחלקים אותו לשני חלקים ביחס של ¾ ו-¼.
את החלק הגדול מרדדים על תבנית עם נייר אפיה וגם את השוליים. שמים במקרר.
את החלק השני שמים ישר במקפיא.
עוברים למילוי תפוחים - את התפוחים מקלפים וחותכים לרצועות דקות דקות.
לאחר מכן מוסיפים סוכר, קינמון, 2 כפות אינסטנט פודינג וניל או קורנפלור, ואז מערבבים.
מחכים כמה דקות ואז מסננים את הנוזלים.
את הבצק מחורר במזלג בכמה מקומות ואז שופכים את מלית התפוחים מעליו. לאחר מכן מוציאים את הבצק מהמקפיא ומגרדים בפומפייה גסה מעל התפוחים.
מכניסים לאפייה רגילה בתנור מחומם על 180 מעלות למשך 35-40 דקות בערך.