Go Back
בורקס מצות

בורקס מצות עם בשר

קריספי עם מלית עסיסית
עדיין אין דירוגים
באדיבות: גלית בר

המצרכים

  • מצות
  • בשר טחון
  • 1 בצל גדול
  • שום

תבלינים:

  • מלח (פלפל, פפריקה, כמון)
  • פלפל צומה (מעט)
  • ראס אל חנות / בהרט
  • מעט אריסה חריפה (לא חובה)
  • 3 ביצים

אופן ההכנה

  • מטגנים את הבשר עם הבצל ושום.
  • לוקחים את המצות השלמות ומרטיבים אותם עם מגבת לחה למשך חצי שעה.
  • אחרי חצי שעה, חותכים כל מצה לחצי, וממלאים במילוי ואז סוגרים
  • לוקחים 3 ביצים וטורפים אותם עם התבלינים, ואז לוקחים כל ריבוע של מצה עם התערובת ומניחים בביצה שיתפוס ומטגנים בשמן רדוד.
  • אפשר לשים את הבורקסים בתנור גם לפני הגשה לקריספיות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.