מערבבים את כל המרכיבים יחד במיקסר, או בלישה ידנית גם אפשר.
לאחר שהבצק מוכן, שמים להתפחה של חצי שעה.
לאחר התפחה מחלקים את הבצק ל-3 עיגולים שווים (מומלץ לשקול).
משטחים לעלה דק בצורה עגולה בעזרת מערוך, ואז מורחים ממרח חלווה מעל, לא למלות את הקצוות שלא יידלף. לאחר מריחה, מפזרים בנדיבות גם שערות חלווה מעל לממרח.
לבסוף מגלגלים לרולדה בזהירות - מגלגלים חלק חלק, פעם ימינה ופעם שמאלה תוך שמירה על סימטריה. (להסתכל בסרטון)
לאחר גלגול חורצים לאורך באמצע, ומסדרים את שני החלקים בצורת X אחד על השני, ומסדרים בצורת צמה, ואז מעבירים לתבנית.
עושים באותה צורה לגדור השני והשלישי, בשני מורחים ממרח שוקולד ומוסיפים שערות חלווה, ובשלישי מורחים גם ממרח חלווה וגם ממרח שוקולד ומוסיפים שערות חלווה, ואז ממשיכים באותו אופן.
מורחים ביצה, מתפיחים 10 דקות ואז מכניסים לאפייה בתנור מחומם על 170 מעלות למשך 40 דקות בערך.