בקערה שמים את הקמח עם החמאה, שמרים, וביצים, ומערבבים היטב.
לאור ערבוב מוסיפים את החלב פושר והמים פושרים (מוסיפים מים כמה שצריך) וממשיכים בלישה למשך 10 דקות בערך.
שמים להתפחה של שעה, ואז מחלקים ל-4 כדורים.
מרדדים כל כדור בצק ומורחים על כל כדור 50 גרם חמאה רכה, ואז לקפל לחצי ושוב לחצי. וכך עושים לכולם.
שמים במקרר למשך 4 שעות. לאחר קירור מרדדים וחותכים למשולשים, ואז ממלאים בקוביית שוקולד מריר או חלב, או מורחים ממרח שוקולד.
שמים להתפחה של חצי שעה, ואז מורחים בביצה ושמים לאפייה בחום של 200 מעלות עד להזהבה.
בינתיים מכינים את הסירופ - ממיסים את כל המרכיבים עד הסמכה. לאחר אפייה מברישים בסירופ.