מתחילים בהכנת הבצק - לשים את כל המרכיבים של הבצק היטב.
לאחר לישה, נותנים לבצק מנוחה של רבע שעה בערך.
עוברים להכנת המילוי בשר - מטגנים בצל קצוץ ומוסיפים לו את הקילו בשר.
מפוררים עד שמחליף את הצבע, ואז מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, וממשיכים לבשל עד שהנוזלים מצטמצמים.
מקררים את הבשר, וממלאים את הקובה. אפשר לאחסן ולהקפיא ולהוציא לבישול במרק או לטיגון מתי שמתחשק.
להכנת מרק לקובה - מגרדים את העגבניות, קוצצים את הבצק, גזר וכרפס.
שמים שמן בסיר ומטגנים את הבצק עד להזהבה, מוסיפים את העגבניות המגורדיות, הכרפס, והגזר, ומערבבים. לבסוף מוסיפים את הרסק עגבניות ומערבבים.
לאחר מכן מוסיפים חצי כוס מים ומלח ומערבבים.
מכסים את הסיר עד ל-5 דקות אחרי רתיחה.
כעת מוסיפים את הקובה ונותנים לו שוב להגיע לרתיחה, לערבב.
מנמיכים את הגז ונותנים לזה 10 דקות של בישול.