Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
עוגת פרג בחושה וקלה
עוגה בחושה מטריפה ורכה עם פרג שלם בפנים.
ציון
4.12
על ידי
9
דירוגים
כמות
1
עוגה
באדיבות:
סימה הרוש
ציוד
בתבנית מרובעת 20/30
מיקסר
המצרכים
▢
3
ביצים
▢
¾
כוס
שמן
▢
1
כוס
קמח
▢
1
כוס
פרג
▢
1
כוס
קוקוס
▢
1
כוס
מיץ תפוזים
▢
1
כוס
סוכר
▢
1
שקית
סוכר וניל
▢
1
שקית
אבקת אפייה
לסירופ:
▢
⅓
כוס
מיץ תפוזים
▢
⅓
כוס
סוכר
אופן ההכנה
תחילה, במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר, לאחר מכן בהדרגה ולאט לאט מוסיפים את השמן והמיץ.
מוסיפים את שאר המצרכים ויוצקים את הבלילה לתבנית.
מכניסים לתנור ואופים על 160 מעלות ל 45-50 דקות.
הכנת הסירופ:
מרתיחים את כל מצרכי הסירופ ושופכים על העוגה כשהיא חמה.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.