נתחיל בתחתית - מערבבים את הפירורים עם החמאה, ומהדקים בתבנית משומנת. לאחר מכן מכניסים למקפיא לכמה דקות עד אשר נכין את המלית.
נמשיך במלית - בקערה בינונית מכניסים את כל החומרים למלית ומערבבים, אפשר עם מטרפה שלא יהיו גושים.
להוציא את התבנית מהמקפיא ובעדינות שופכים את מלית הגבינה מעל.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 20-25 דקות, עד שהתערובת מסביב טיפה נעשית צהובה, והעוגה לא רוטטת.
מכינים את הציפוי - מערבבים את כל החומר יחדיו. מוציאים את העוגה בזהירות מהתנור, ומעליה מורחים את הציפוי בעדינות וזהירות רבה. לאחר מכן מכניסים שוב לתנור בדיוק ל-10 דקות ולא יותר.
מוציאים מהתנור ומצננים, ואז מכניסים למקרר.