מפרידים את הביצים ומתחילים קודם עם החלמונים - שמים אותם בקערה גדולה , ומוסיפים מעל 1/3 כוס סוכר וטורפים היטב. לאחר מכן מוסיפים קקאו, שוקולית, נס קפה, רום, ומלח, ומעל את המים החמים ומיד טורפים.
מוסיפים כעת את השמן, הקמח, ואבקת אפיה וטורפים למסה חלקה.
עכשיו עוברים לחלבונים - מקציפים חלבונים עם סוכר וניל וסוכר .
מעבירים לקערת החלמונים מעט מקציפת החלבון וטורפים, ואז מוסיפים את השאר וטורפים הכל יחד למסה חלקה.
משמנים את התבנית ולצקת לתבנית.
מחממים תנור על תכנית חום עליון תחתון ל-170 מעלות, ואופים כשעה בערך. בודקים עם קיסם אחרי שעה אם צריך להוסיף עוד 10 דקות.
מקררים מעט .
עוברים להכנת הציפוי - מחממים שמנת בסיר קטן עד שירתח, ואז מוסיפים את השוקולד ומניחים בצד כמה דקות. מוסיפים אז את הנס קפה ורום וטורפים היטב לגנאש.
ניצוק מעל העוגה, נקשט, ונזלול.