בקערה מערבבים את השמנת עם אבקת הסוכר עד שמקבלים עיסה מעט דביקה
מוסיפים את הקוקוס והמלח ומאחדים הכל
יוצרים גלילים או כדורים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
מקפיאים כעשרים דקות, או עד שיציב לגמרי.
מכינים את הציפוי - ממיסים את השוקולד ומוסיפים לו את השמן.
טובלים בעזרת מזלג כל באונטי בשוקולד, מנערים עודפים ומניחים על נייר אפייה
לאלה שמכינים עם חמאת קקאו - ממיסים את השוקולד עם חמאת קקאו, מערבבים היטב וטובלים את הבאונטי בשוקולד, מורידים עודפים ומניחים על נייר אפייה.
שומרים באריזה בקירור.