Go Back
עוגת ביסקוויטים קרמל מלוח ובייגלה - אדר קבלו

עוגת ביסקוויטים שנמסה בפה

עם קרמל מלוח ובייגלה!
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: יארין טובי

ציוד

תבנית בינונית.

המצרכים

  • 2 חבילות של פתיבר
  • 3 גביע שמנת מתוקה להקצפה 38% שומן
  • 1 גביע קרם מסקרפונה (של חברת גד)
  • 3 חפיסות שוקולד בלונדי קרמל מלוח
  • 1 אריזה בייגלה מלוח (איזה סוג שתרצו)
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • 5 כפות סוכר
  • 1 כוס חלב
  • 1 כפית נס קפה

אופן ההכנה

  • מתחילים בהכנת הקרם - נקציף את ה-2 השמנת עם 5 כפות סוכר, והאינסטנט פודינג וניל למשך בערך 3-4 דקות עד שמקבלים קצפת יציבה, לאחר מכן נוסיף את הקרם מסקרפונה ונמשיך בערבוב קל של כחצי דקה דקה.
  • אחרי זאת טובלים את הפתי-בר בקערה שטוחה של כפית נס קפה עם כוס חלב בתחתית התבנית בצורה מסודרת. (כדי שלא יהיה גושי נס קפה מומלץ קודם לפתוח אותו עם מים חמים ואז לשפוך לחלב)
  • אחרי טבילה של ממש 2 שניות מכל צד, מסדרים על התבנית.
  • להתחיל בתחתית התבנית עם פתיבר, לאחר מכן נמרח קרם שכבה יפה שמכסה את הכל, ואז שוב לסדר עוד שכבת ביסקוויטים טבולה ומעליה עוד שכבת קרם.
  • מכינים את רוטב קרמל - אפשר להכין אותו גם בהתחלה ועד שמכינים את העוגה, הרוטב מתקרר.
  • נמיס בסיר חלבי את מיכל השמנת מתוקה עם 3 חבילות בלונדי קרמל מלוח, ונערבב טוב עד להתצייבות ולמראה סמיך!
  • נקרר את הרוטב, עד שהוא לא קר לא שופכים על העוגה. לאחר התקררות, נשפוך את הרוטב קרמל מלוח על העוגה.
  • נפזר מעל שברי בייגלה ולאחר מכניסים את העוגה להקפאה לכמה שעות ומוציאים אותה לפני ההגשה למקרר.
  • היא תופסת טעם טוב במקפיא, והיא טעימה גם אם משאירים במקרר בלבד
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.