הרתיחו את מצרכי הסירופ והניחו בצד.
בקערת המיקסר ערבבו את המצרכים היבשים והוסיפו את שאר המצרכים פרט לשמן(אל תשכחו מים תמיד מוסיפים בהדרגה).
התחילו ללוש על מהירות נמוכה ובהדרגה הגבירו את מהירות המיקסר. לושו למשך 7 דקות והוסיפו לקראת סוף הלישה את השמן.
העבירו להתפחה של חצי שעה. אחרי ההתפחה חלקו את הבצק ל 2 כדורים.
כדור אחד לושו מעט והעבירו לקערה להתפחה. את כדור הבצק השני העבירו לקערה והוסיפו קקאו ושמן, לושו היטב עד שהקקאו נטמע בבצק באופן אחיד.
התפיחו גם את הכדור הזה לעוד חצי שעה. אחרי ההתפחה קמחו מעט משטח עבודה.
חלקו כל כדור ל 2 כדורים. התחילו לרדד את הבצק הבהיר לעלה דק מרחו ממרח שוקולד.
רדדו בחלק אחר של משטח העבודה את הכדור הכהה והניחו מעל השוקולד. רדדו שוב את השכבות בעדינות וחתכו עם גלגלת למלבן וצרו עם הגלגלת משולשים.
כל משולש גלגלו מהחלק הרחב לצר והניחו בתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה. צרו כך את כל הבצק.
שוב.. רידוד הבצק הבהיר מריחת השוקולד ,רידוד הבצק הכהה ,הנחה של הבצק על ממרח השוקולד, שוב רידוד.. וחיתוך לרצועות משולשות.
אחרי שסיימתם לגלגל לרוגלך זה הזמן להתפחה אחרונה והכי חשובה! מומלץ להרתיח מים ולהכניס קערה בתחתית התנור עם המים.
מעל להניח את התבניות להתפחה אופטימלית (השלב הזה נקרא התפחה בתא אדים ממש כמו במאפיות גדולות). הדליקו את התנור רק לטיימר למשך חצי שעה.
אחרי ההתפחה האחרונה הוציאו את הרוגלך הברישו בביצה טרופה. עכשיו חממו תנור על 200 מעלות טורבו.
אפו למשך עשרים דקות בערך או עד להשחמה יפה. אחרי האפייה הברישו מיד בסירופ.