בקערת המיקסר (אפשר גם בידיים) נשים קמח ושמרים, נערבל ונוסיף בהדרגה מים פושרים.
לאחר מכן נוסיף את השמן זית.
כשהבצק מתאחד נוסיף את המלח ונלוש לפחות 10 דק. נתפיח עד הכפלה בכמות.
נחלק את הבצק ל4 כדורים ונתפיח עוד 15 דק.
נרדד כל כדור למלבן נמרח נוטלה ונגלגל דק.
נחתוך לרוזלך שווים נניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה ונאפה בתנור שחומם מראש לחום הכי גבוה (250 מעלות) למשך 7 דק.
נוציא, נחכה שיתקרר ונפזר אבקת סוכר