Go Back
עוגיות תמרים לירז שרה כהן

עוגיות תמרים ב-5 דקות

עם מלית מהממת שנמסה בפה!
ציון 4.29 על ידי 14 דירוגים
באדיבות: לירז שרה כהן

ציוד

כוס: חד פעמית קרה

המצרכים

  • 4 כוסות קמח (חצי קילו)
  • 2 חלמוני ביצה
  • 200 גרם חמאה מומסת
  • ¼ כוס מיץ תפוזים
  • 2 כפות סוכר
  • ½ כפית מלח
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • מים חמימים (אם הבצק עדיין יבש אז להוסיף לפי הצורך)

למלית:

  • ממרח תמרים
  • קינמון (אגוזים (אפשרי))

אופן ההכנה

  • מערבבים קמח עם שאר המצרכים, עד שמקבלים בצק רך ונוח לעבודה.
  • שמים את הבצק למנוחה של 10 דקות
  • מחממים מראש תנור על 170 מעלות
  • מרדדים את הבצק לריבוע דק ומורחים עליו ממרח תמרים (אפשר גם להוסיף קינמון ואגוזים) ואז מגלגלים לרולדה
  • אופים למשך 25 דקות בערך, עד שמזהיב. אחרי זאת מוציאים מהתנור ונותנים להתקרר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.