Go Back
+ servings
סופגניות אשל במילוי נוטלה 2

סופגניות במילוי נוטלה

סופגניות אשל מושחתות שכולם יאהבו!
עדיין אין דירוגים
כמות 25 סופגניות
באדיבות: נטלי טל

ציוד

כוס: כוס מידה אוניברסלית

המצרכים

  • 1 כוס + 3 כפות קמח לבן
  • 1 ½ כפיות אבקת אפייה
  • 2 כפות סוכר
  • 1 קורט מלח
  • 1 גביע אשל / שמנת
  • 1 ביצה
  • 1 כפית תמצית וניל

לציפוי:

  • סוכר לבן / סוכר עם קינמון

למילוי: (לא חייב)

  • נוטלה / שוקולד לבן / חלבה / ריבת חלב / ריבה / חמאת בוטנים

אופן ההכנה

  • בקערה נשים יחד את כל היבשים ונערבב (קמח, אבקת אפייה, סוכר)
  • נוסיף אשל, ביצה, מלח, ותמצית וניל, ואז נטרוף עד לאיחוד
  • בסיר נחמם שמן עמוק
  • נעביר כדורי בצק לתוך השמן החם באמצעות כף גלידה (או כף רגילה). נטגן מכל הצדדים עד להזהבה. (הסופגניות מתהפכות לבד, במידה ולא לעזור להן להתהפך). סרטון הסבר מצורף למטה.
  • נוציא את הסופגניות לצלחת עם נייר סופג.
  • למילוי - נעביר את הממרח הרצוי לשקית זילוף, בסופגניות נעשה חור קטן עם ידית של כפית, ואז נמלא את הכדורים על ידי זילוף מהשקית. סרטון הסבר נוסף מצורף למטה.
  • נעביר לקערה עם סוכר ומצפים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.