בקערה שמים ביחד את הביצה, סוכר, ומלח, ומערבבים. אחרי זאת מוסיפים את הטוב טעם עם 3 כפות שמן, אבקת אפייה, וסודה, ומערבבים טוב. לבסוף מוסיפים 200 גרם קמח וללוש. זה מתאחד לבצק נוח לעבודה לא ללוש יותר מידי.
מחלקים את הבצק ל-3 כדורים, ומרדדים כל כדור עם קמח למלבן דק. עם גלגל משונן מיישרים מכל הצדדים, ואז לחתוך ל-5 לאורך.
בכל חתיכה חותכים עם הגלגלת מהאמצע עד סוף הבצק רצועות דקות (לא לזרוק את הבצק גם ממנו לעשות עוגיה). כמו בתמונה.
שמים פס חלווה ומגלגלים. מניחים על נייר אפיה.
נשים לאפיה על 180 מעלות למשך כ-20 דקות.
מקררים ומפדרים באבקת סוכר.