Go Back
עוגת שמנת פירורים

עוגת שמנת פירורים

עוגת שמנת פירורים שכולם אוהבים! מרעננת ומפנקת במיוחד שתהפוך כל מועד לחגיגה!
ציון 4.25 על ידי 20 דירוגים
באדיבות: מרסל אזולאי

המצרכים

להכנת הבצק

  • 3 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 חבילת מחמאה (200 גרם)
  • 2 ביצים
  • ¼ כוס סוכר

להכנת הקרם

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
  • 400 מ"ל שמנת חמוצה
  • ½ כוס סוכר

אופן ההכנה

הכנת הבצק

  • נערבב את כל החומרים לבצק יחד, אחרי שהבצק מוכן, לוקחים שליש מהבצק ואופים בנפרד.
  • את שאר הבצק נשטח בתבנית, ונאפה למשך 20 דקות בחום של 170 מעלות.

הכנת הקרם

  • נקציף את השמנת והאינסטנט, ואחרי זאת נוסיף את השמנת החמוצה.
  • נערבב הכל ביחד, וכשהעוגה מתקררת נמרח את הקרם מעליה. את שליש הבצק שנותר נפורר מעל לקרם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.