Go Back
+ servings
מלבי

מלבי פרווה אסלי מהמם

מלבי אמיתי טעים מאוד עם סירופ מהפנט
ציון 4.45 על ידי 9 דירוגים
כמות 1 סיר גדול
זמן הכנה: 5 minutes
באדיבות: דבורה אוזנה

ציוד

סיר
כוסות קינוחיות

המצרכים

  • 1 פחית חלב קוקוס
  • 250 מ"ל קצפת ריצ׳
  • 1 כוס מים
  • 5 כפות קורנפלור
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 כפית מי ורדים

לעיטור

  • 1 סירופ מלבי (קנוי)
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 כוס פיסטוק גרוס

אופן ההכנה

  • מרתיחים את את כל המרכיבים למעט הקורנפלור המים ומי הוורדים.
  • מביאים לרתיחה מוסיפים את המים הקורנפלור ומי וורדים מערביים היטב ללא גושים כל הזמן עד שמסמיך מעט.
  • מוזגים לקינוחיות מצננים היטב בקרור מעטרים לפני הגשה .

הערות וטיפים

  • כמובן שניתן להכפיל כמויות.
  • ניתן להמיר לחלבי:
    חלב ושמנת מתוקה של השף הלבן וגם עם חלב קוקוס זה מוסיף טעם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.