Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
שבקייה מרוקאית
קינוח מרוקאי מדהים ומתוק במיוחד.
ציון
4.10
על ידי
10
דירוגים
זמן הכנה:
10
minutes
mins
באדיבות:
רותי פרג'
ציוד
קערה לערבוב
מכונה לרידוד
חותכן
המצרכים
▢
½
קילו
קמח
▢
100
גרם
מחמאה רכה
▢
1
שקית
סוכר וניל
▢
½
שקית
אבקת אפייה
▢
½
ביצה
(לערבב בכוס ולמזוג חצי)
▢
1
קורט
מלח
▢
½1
כוסות
מים
(עם מעט מי זהר)
אופן ההכנה
נערבב את כל החומרים ללא המים עד להיווצרות פירורים.
ואז נוסיף מים לאט לאט עד שנקבל בצק רך ונעים.
נשאיר למנוחה חצי שעה.
נרדד במכונה עד מספר 4.
ניצור עיגולים עם חותכן.
ניקח שלושה עיגולים ומדביקים באמצע אחד על השני עם מעט ביצה.
נקפל לשניים ונטגן.
הערות וטיפים
חותכן | צילום: רותי פרג'
לפני טיגון | צילום: רותי פרג'
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.