Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
מתכון פיתות ביתיות מנצח
כמו במאפיות אבל יותר טעים!
ציון
4.49
על ידי
35
דירוגים
באדיבות:
עליזה שירזי
ציוד
כוס: כוס חד פעמית לשתייה קרה
ציוד: סיר מיוחד לפיתות
המצרכים
▢
1
קילו קמח
▢
3
כוסות מים
▢
2
כפות שמרים יבשים
▢
2
כפות שטוחות סוכר
▢
¼
כוס שמן זית
▢
2
כפיות חומץ
▢
2
כפות מלח
אופן ההכנה
נניח בקערה גדולה את המים, השמרים, וסוכר. מעל נשפוך בהדרגה את הקמח ונתחיל ללוש
נוסיף את החומץ, המלח, וללוש בהדרגה. ואז מוסיפים את השמן ולשים לפחות עוד 7 דקות
נתפיח לפחות שעה ונוריד את האוויר ושוב נתפיח חצי שעה
נקרוץ כדורים ונחמם את הסיר המיוחד של הפיתות ואופים (אפשר גם במחבת אם אין)
הערות וטיפים
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.