Go Back
+ servings
עוגיות שושנים נמסות בפה

עוגיות שושנים נמסות בפה

עוגיות שושנים מפנקות, קלות להכנה, טעימות והכי חגיגיות שיש להגשה בחג!
ציון 4.50 על ידי 30 דירוגים
כמות 40 עוגיות
זמן הכנה: 10 minutes
באדיבות: נטע מולה סופר

ציוד

מעבד מזון
מיקסר
מידה: כוס מידה אוניברסלית

המצרכים

להכנת הבצק

  • 1 חבילה חמאה (200 גרם)
  • ½2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 3 חלמונים
  • ½ כוס מיץ תפוזים (או חלב)

להכנת הקצפת

  • 3 חלבונים
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)

אופן ההכנה

הכנת הבצק:

  • נעבד במעבד מזון  קוביות חמאה, קמח ואבקת אפייה עד לקבלת תערובת פירורית.
  • נוסיף חלמונים ומיץ תפוזים עד לבצק במרקם אחיד.
  • נחלק את הבצק ל-4 חלקים שווים.
  • נרדד כל חלק על נייר אפייה מקומח, חשוב מאוד שהבצק יהיה קצת דביק.

הכנת הקצפת:

  • במיקסר נקציף חלבונים עד לקבלת קצף מלא.
  • בהדרגה נוסיף סוכר ונקציף במהירות עד שהקצף נהיה חלק, יציב ומבריק.
  • נוסיף פודינג ונקציף בעדינות.
  • נחמם תנור לחום בינוני 170 מעלות.
  • נמרח על הבצק, נשטח ונגלגל.
  • פורסים כל רולדה לעוגיות בעובי 3-2 ס"מ.
  • אופים 20-25 דקות בתנור שחיממנו מראש מצננים ומגישים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.