Go Back
מתכון שניצל תירס

תירס שניצל תירס ביתי נאגטס

מתכון קל ומהיר להכנת נאגטס תירס טעימים וממכרים שהילדים יזללו.
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: קלמנט בטי סטולפר-קלמנט ברטרנד

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 1 קופסה תירס (שימורים - 600 גרם)
  • 1 ביצה (L)
  • 1 כף שמן זית
  • ½ כוס קמח לבן
  • כוס קמח תירס
  • כוס פירורי לחם (אני השתמשתי במוזהבים)
  • ½ כפית מלח
  • 1 כף רוטב צ׳ילי מתוק

ציפוי:

  • כוס פירורי לחם
  • כף שומשום

אופן ההכנה

  • נעשה צורת הנגאטס - נעזר בקערה של מים להרטיב ידיים בעת ההכנה כדי שלא יהיה דביק מדי.
  • נערבב את הפירורי לחם עם כף שומשום ונצפה בהם את הקציצות.
  • נסדר את השניצלים בתבנית על גבי נייר אפייה ונרסס במעט שמן על כל קציצה.
  • נאפה בתנור שחומם מראש על חום של 190 מעלות.
  • לאחר 20 דקות נהפוך לצד השני, נרסס בשמן ונאפה עוד 15 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.