Go Back
קציצות בשר בקר נמסות בפה

קציצות בשר בקר 

קציצות בשר טעימות ואווריריות במיוחד. מתכון קל להכנה שכל הילדים אוהבים לאכול.
ציון 4.32 על ידי 19 דירוגים
באדיבות: אריאלה גולדמן

המצרכים

  • ½ קילו בשר צלעות טרי (טחון יחד עם השומן שלו - חשוב מכיוון שמעניק עסיסיות)
  • ½ צרור פטרוזיליה (לקצוץ דק)
  • ½ צרור כוסברה (לקצוץ דק)
  • 1 בצל גדול (לגורר גס)
  • 2 שיני שום (קצוץ דק)
  • 1 תפוח אדמה (לגורר גס)
  • 1 פלפל ירוק טרי חריף (לחתוך דק דק - ניתן להכין בלי אם מכינים לילדים)
  • 1 ביצה
  • 2 כפות פירורי קמח מצה (או פירורי לחם שלא בפסח)
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור גרוס (לפי הטעם)
  • 2 כפות קוקה קולה

אופן ההכנה

  • בקערה אחת גדולה לערבב את המרכיבים הנ"ל עד איחוד.
  • נחמם רבע כוס שמן במחבת טיגון.
  • להרטיב ידיים ולהכין קציצות שמנמנות (אפשר ארוכות או עגלגלות).
  • להנמיך ללהבה בינונית (תמיד לטגן על בינונית ולא גבוהה כדי שפנים הקציצות יטוגן בצורה מושלמת).
  • בכל פעם נטגן 4 יחידות בו זמנית עד שמזהיב משני הצדדים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.