Go Back
פשטידת מחמאר משביעה

פשטידת מחאמר משביעה וטעימה ברמות

מרקם רך וחלומי עם טעם עשיר
ציון 4.46 על ידי 33 דירוגים
באדיבות: הילה ליברטי

ציוד

סיר ג'חנון קוטר 20

המצרכים

  • 5 תפו"א בינוניים
  • 6 ביצים
  • קופסת שימורים אפונה וגזר
  • בצל קצוץ דק
  • חופן פטרוזיליה
  • 1 כף קמח תופח כשר לפסח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כף קמח מצה

תבלינים:

  • מלח
  • פלפל
  • פפריקה
  • מה שאוהבים

אופן ההכנה

  • מרתיחים עד לריכוך את התפו"א ומועכים בדומה לפירה.
  • מטגנים את הבצל ומוסיפים אותו לתפו"א, ואז מוסיפים את כל שאר המרכיבים תוך כדי ערבוב.
  • משמנים סיר ג'חנון עם כרבע כוס שמן, מחממים את הסיר על הגז ואז ליצוק את העיסה.
  • מבשלים על אש בינונית ללא מכסה למשך 10-15 דקות.
  • מחממים תנור וממשיכים לאפות עד שהכל משחים.
  • הופכים לצלחת הגשה לאחר התקררות בסיר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.