את הכבדים מנקים וצולים על הגז על אש גלויה ברשת ברזל מטעמי כשרות. לאחר מכן ממשיכים לצלות אותם על מחבת פסים שיתבשלו גם מבפנים, או לחילופין מכניסים לתנור עם נייר אפייה לעוד כמה דקות.
נותנים לכבדים להתקרר קצת.
לתוך מערבל מזון נכניס את הכבדים, הבצל המטוגן עם השמן, הביצים הקשות, כף אריסה והתבלינים ונטחן עד לקבלת מרקם משחתי. נטעם ונוסיף מלח במידה וחסר.
נעביר לשקית זילוף עם צנטר עגול חלק או שפשוט גוזרים את הקצה.
את הסיגרים חוצים לשניים על כל חצי עיגול שמים פס מהמלית, ומשאירים רווח משני הצדדים.
מקפלים פנימה את הקצוות ומגלגלים לצורת סיגר, את הקצה מורחים בדבק קמח.
אפשר להכין מראש ולהקפיא עד שבועיים או שלושה. מטגנים את הסיגרים בשמן עמוק וחם
בזמן ההגשה, מפזרים אבקת סוכר וסירופ מייפל.