לחתוך את התפוחים עם הקליפה לקוביות קטנות.
לשים בסיר עם חצי כוס מים וחצי כוס סוכר דמררה ולבשל כמה דקות.
כשרותח לכבות את הגז להוסיף כפית קינמון לערבב ולקרר מעט.
להקציף ביצים שלמות עם 3/4 כוס סוכר לקצף תפוח, להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף כוס שמן.
להמשיך להקציף ולהוסיף קמח ואבקת אפיה אגוזים וצימוקים ולהוסיף את התפוחים לערבב.
לשמן תבנית מעט בתחתית לפזר מעל מעט סוכר ומסביב לשים נייר אפיה.
נשפוך את הבלילה לתבנית ונאפה 180 מעלות 45 דקות.
כשמוכן להוציא לקרר מעט ואז להפוך על צלחת לפזר אבקת סוכר.