להקציף על מהירות גבוהה את השמנת המתוקה, מוסיפים את האינסטנט פודינג וניל בהדרגה עם חצי כוס חלב.
מוסיפים עוד חצי כוס סוכר ולהקציף עוד 3-4 דקות.
להוסיף גבינה לבנה 9% ולהמשיך לערבב עם לקקן.
מסדרים ביסקוויטים אחד ליד השני.
מורחים את התערובת של הבלילה מעל תחתית עוגיות הלוטוס ושוב ביסקוויטים עם רווחים קטנים ומכניסים למקפיא.
אחרי ההקפאה, מחממים ממרח לוטוס ושופכים בין המעברים של הביסקוויטים ומקשטים.
מניחים ניילון נצמד ושוב למקפיא.