Go Back
עוגת ביסקוויטים פשוטה

עוגת טריקולד ביסקוויטים פשוטה

עוגת טריקולד עם שכבת ביסקוויטים. מתכון קל, ללא אפייה וללא תוספת סוכר לבן.
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: צליל אוחנה

ציוד

תבנית אינגליש קייק

המצרכים

  • 1 חבילה ביסקוויטים (250 גרם)
  • 1 חבילה חמאה מומסת (100 גרם )
  • 2 חבילות שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • 1 חבילת שוקולד מריר (100 גרם)
  • 1 חבילת שוקולד לבן (100 גרם)

אופן ההכנה

  • את הביסקוויטים  נטחן לפירורים בלי חתיכות גסות. ואז נשפוך את הפירורים לקערה ומוזגים את החמאה שהמסנו מעל.
  • בוחרים תבנית איזה שרוצים, ומשטחים את הביסקוויטים בה.
  • נמיס ביחד שוקולד מריר עם ארבע כפות חלב. ונותנים לו להצטנן.
  • מקציפים שמנת מתוקה לבד. ואחרי שמוכנה הקצפת שלנו, מוזגים מעט ממנה לתערובת השוקולד מקודם.
  • מעבירים את כל השוקולד לקצפת שיתאחדו כל המרכיבים ביחד.
  • משטחים את התערובת  מעל לשכבה של הביסקוויטים ומכניסים למקפיא.
  • אותו דבר כמו שעשינו עם השוקולד המריר נעשה עכשיו עם השוקולד לבן - אם אוהבים מגנום שוקולד לבן הטעם דומה מאוד.
  • אחרי שהכנו את שכבת השוקולד הלבן נכניס למקפיא למשך לילה לפחות.

הערות וטיפים

עדיף להגיש קפוא, הכי טעים!!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.