מקציפים את השמנת מתוקה, כוס אחת של חלב, פודינג, סוכר, וגבינה יחדיו למשך 2 דקות לקרם יציב.
שמים בצלחת את כוס החלב הנותרת וטובלים ביסקוויטים טבילה קצרה.
מסדרים 3 ביסקוויטים לרוחב ועוד 8 לאורך. ומורחים כמחצית מהקרם על הביסקוויטים.
לאחר מכן מסדרים עוד שכבה של ביסקוויטים, כאשר השורה האמצעית מסדרים את הביסקוויטים לרוחב, ובשני השורות הקיצוניות מסדרים את הביסקוויטים לאורך. כמו בתמונה.
בעזרת כף מניחים ערימות קטנות של שארית הקרם לאורך הטור האמצעי.
משחילים יד אחת מתחת לטור הימני ויד שנייה מתחת לטור השמאלי ומדביקים לפירמידה.
מנקים שאריות קרם וסוגרים את הנייר חזרה ומקפיאים כשעה להתייצבות, ואז מוציאים מהמקפיא.
עוברים להכנת ציפוי השוקולד - ממיסים את החומרים חוץ מהדבש במיקרו לקרם. אפשר גם לזגזג שוקולד לבן ושמנת מתוקה מעל.
מוציאים ומוסיפים כפית דבש ומערבבים היטב, ואז מוזגים את הקרם מעל לעוגה. כל השוקולד שנשפך אוספים עם נייר הכסף חזרה לעוגה.
מחזירים למקרר להתייצבות.