את הירקות חותכים ומטגנים עם מעט שמן בסיר רחב עם מכסה סגור למשך 10 דקות בערך על אש נמוכה.
מוסיפים מעט מלח ו-2 כפות סויה מדוללת.
את הפסטה מבשלים בסיר עם מים רותחים עד שזה מוכן, למשך 6-7 דקות ואז מסננים ומחזירים לסיר.
מוסיפים תרד קצוץ, שום קצוץ, לימון סחוט, 3 כפות רוטב שום, מלח, כף סילאן ו-2 כפות שמן ומטגנים 2-3 דקות יחד. מניחים בצד.
מפזרים מלח גס ופלפל שחור גרוס על הדג.
צורבים אותו בעדינות על הגב כחצי דקה ואז עם מלקחיים מורידים את העור וצורבים גם בצדדים ואז מניחים על הבטן עוד דקה נוספת.
מוסיפים רוטב צ'ילי מתוק , כף טריאקי, כף סילאן, 2 כפות סויה ו - 2 כוסות מים חמימים ומבשלים את הדג 10 דקות על אש נמוכה.
לאחר שזה מוכן חותכים לקוביות או חותכים לפרוסות קטנות.
לוקחים צלחת ושמים קודם את הפסטה על זה את הירקות ואז מפזרים בנדיבות את הדג העסיסי.