נתחיל בערבוב השמרים והקמח, ואז נוסיף את הביצים, שמן, סוכר, והמים.
נלוש היטב למשך מספר דקות, ואז נוסיף מלח ונלוש שוב עוד דקה או שתיים.
מלמעלה משמנים מעט. ואז לשים בשקית את הקערה ונשים להתפחה של שעה וחצי.
על שיש מקומח קלות, נוריד את הבצק, נוריד נפח ומחלקים ל-2 כדורים.
מרדדים למלבן דק ומוודאים שהבצק לא דבוק לשיש.
נמרח חמאה ומפזרים סוכר חום מעל הקינמון, ואחרי זאת נזלף מעט מייפל מעל.
חותכים לרצועות של סנטימטר לאורך, ואז מגלגלים גלגל לצורת שושנה.
נניח את הגלגל על רצועה שנייה ונגלגל שוב ביחד. כך להמשיך.
כשמגיעים למצב שהבצק לא ניתן לגלגול עוד, נניח על נייר אפייה.
ניקח רצועה ונגלגל מסביב עד שמגלגלים ומסיימים את כל הרצועות.
נשים להתפחה של 40 דקות.
נמרח ביצה מהולה במעט מים וקורט נס קפה. ומפזרים סוכר חום מלמעלה בעדינות.
נשים לאפייה ב-170 מעלות, על טורבו. עד לקבלת צבע זהוב.
איך שיוצא מברישים בסירופ פעמיים, או נפדר באבקת סוכר.
עם הכדור השני אפשר לעשות קינמונים קטנים.