Go Back
מאפינס בננה ושיבולת שועל

מאפינס בננה ושיבולת שועל בריאים

מאפינס בננה ושיבולת שועל מציעים לכם ביס רך וקראנצ'י במתיקות ענוגה. הכנה קלה, חומרים בריאים, מושלמים לבוקר לחוץ או לנשנוש מפנק שימלא אתכם אנרגיה מתוקה
ציון 4.41 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

  • 3 בננות בשלות מעוכות במזלג
  • 2 ביצים
  • 2 כפות מייפל טהור
  • ¼ כוס סוכר קוקוס/קנים חום
  • כוס שמן קוקוס מומס
  • כוס חלב סויה ללא סוכר

חומרים יבשים:

  • ¾ כוס קוואקר
  • ¾ כוס קמח כוסמין מלא
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • ½ כוס תוספות לבחירתכם - פצפוצי שוקולד מריר, אגוזי מלך שבורים, שקדים, צימוקים ועוד

אופן ההכנה

  • בקערה גדולה לטרוף היטב את כל הרכיבים הרטובים, להוסיף את הרכיבים היבשים ואת התוספות ולערבב רק עד לאיחוד.
  • להעביר לתבנית שקעים משומנת, לאפות בתנור שחומם על 170 מעלות כ-20 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.