Go Back
לחם טחינה ושקדים

לחם טחינה ושקדים ללא פחמימה

לחם שקדים וטחינה ללא פחמימה שמוכן בקלות ובמהירות, ויספק לכם תחושת שובע ממושכת, מרקם רך ואוורירי, טעמים עמוקים ומלא מלא ערכים תזונתיים בריאים
ציון 4 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 3 כפות טחינה גולמית
  • 3 כפות שקדיה
  • 1 קופסא קטנה רסק תפוחים (80 גרם)
  • 1 כפית סילאן
  • 5 כפות קמח שקדים
  • ½ כפית אבקת אפייה
  • קמצוץ מלח
  • חופן שומשום וגרעינים לקישוט

אופן ההכנה

  • לערבב בעזרת מטרפה את כל המרכיבים יחד, להעביר לתבנית אינגליש גדולה מרופדת בנייר אפייה, לפזר למעלה תערובת שומשום וגרעינים, לאפות על חום של 170 כ-30 דקות, להמתין לקירור ולפרוס לפרוסות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.