לחם שקדים וטחינה ללא פחמימה שמוכן בקלות ובמהירות, ויספק לכם תחושת שובע ממושכת, מרקם רך ואוורירי, טעמים עמוקים ומלא מלא ערכים תזונתיים בריאים
ציון 4 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: עידית מרום
המצרכים
4ביצים
3כפות טחינה גולמית
3כפות שקדיה
1קופסא קטנה רסק תפוחים(80 גרם)
1כפית סילאן
5כפות קמח שקדים
½כפית אבקת אפייה
קמצוץ מלח
חופן שומשום וגרעינים לקישוט
אופן ההכנה
לערבב בעזרת מטרפה את כל המרכיבים יחד, להעביר לתבנית אינגליש גדולה מרופדת בנייר אפייה, לפזר למעלה תערובת שומשום וגרעינים, לאפות על חום של 170 כ-30 דקות, להמתין לקירור ולפרוס לפרוסות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.