Go Back

לביבות קישואים מהממות (גם ילדים יטרפו)

לביבות קישואים מופלאות וקלות בתיבול מדויק, עשבי תיבול רעננים ותפוח אדמה לעושר טעמים נוסף.
ציון 4.30 על ידי 17 דירוגים
באדיבות: אדווה עובדיה

המצרכים

  • 1 קישוא גדול
  • 1 תפוח אדמה קטן
  • מעט שמיר או פטרוזיליה (מה שאוהבים)
  • 1 ביצה בינונית
  • 2-3 כפות קמח כוסמין לבן או מלא
  • ½ כפית אבקת אפיה
  • מלח ופלפל שחור לפי טעם

אופן ההכנה

  • נגרד בפומפייה או בקוצץ את הקישואים ותפוחי האדמה. חשוב מאוד לסחוט מהם את הנוזלים
  • נוסיף את שאר המצרכים, נערבב היטב ועם כף נניח כמות ללביבה בשמן חם ולא עמוק מדי.
  • כשהלביבה יציבה ומתכהה סביב נהפוך ונטגן לצד השני.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.