Go Back
טורטיות כשרות לפסח

טורטיות כשרות לפסח

מספר מצרכים פשוטים וזמן הכנה קצר לטורטיות מושלמות
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: ליטל אשואל

המצרכים

  • 700 גרם קמח למאפי שמרים לפסח (2 שקיות)
  • 3 ביצים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • 1/4 כוס שמן זית למלוח (או רבע כוס שמן קנולה למתוק)
  • 3-4 כוסות מים

אופן ההכנה

  • לערבב את כל החומרים היבשים היטב.
  • להוסיף את הביצים השמן ולהתחיל להוסיף את המים בהדרגה, התערובת צריכה להיות מעט נוזלית אך לא מימית, לכן התחילו להוסיף את המים ועצרו כאשר אתם מרגישים שהגעתם למרקם.
  • לחמם מחבת על להבה בינונית עם מעט שמן רק
  • להתחלה, ליצוק בכל פעם 3 כפות ולמרוח עם כף או אפילו מברשת לעוגה.
  • לתת 2-3 דקות מכל צד.
  • אפשר לגלגל בבשר טחון, אפשר למרוח שוקולד ובננות ולקפל, אפשר להכין פיצה ולהכניס לתנור.

הערות וטיפים

טיפים:
ניתן להוסיף לתערובת תבלינים אהובים, כמו פפריקה, כמון או אורגנו.
אם אין לכם קמח מצה, ניתן להחליף אותו בכמות שווה של קמח שקדים או קמח קוקוס.
ניתן לשמור את הטורטיות המוכנות במקרר עד 3 ימים. חממו אותן מעט לפני השימוש.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.