שמים בכוס גדולה את הסוכר עם השמרים וכוס מים חמימים בצד למשך 5 דקות בערך.כוסות
מכניסים לקערה את הקמח עם המלח ומערבבים למשך דקה.
מכניסים בעדינות את הביצה ומערבבים למשך דקה, לאחר מכן מכניסים את השמן ומערבבים עוד דקה
מוסיפים את הכוס עם השמרים עם הסוכר וגם את שני כוסות המים החמימים בהדרגה, ונלוש במיקסר לעוד 10 דקות לא פחות
נותנים מנוחה של שעה, ואז נלוש שוב דקה ונותנים עוד מנוחה של 10 דקות .
קולעים את החלות באיזה צורה שאוהבים. נותנים מנוחה של שעה. לשים לב שההתפחה האחרונה מאוד חשובה.
משפריצים בשפריצר או מברשת מים על החלות כדי לתת צבע יפה, ומפזרים שומשום.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות על אפייה לא טורבו, למשך 15-20 דקות כל אחת והתנור שלה.