נערבב היטב בקערה את החומרים היבשים. נעביר את כל החומרים הרטובים לקערה קטנה לחימום במיקרוגל ונטרוף היטב עד שכל החומרים מתמזגים היטב.
נשפוך את החומרים הרטובים לקערת החומרים היבשים ונערבב היטב בעזרת כף.
אם התערובת נראית יבשה, נוסיף כמה כפות של מים רותחים ונמשיך לערבב עד לקבלת מרקם דביק ורטוב.
להעביר לתבנית מלבנית קטנה מרופדת בנייר אפייה ולדחוס היטב בעזרת כף.
אופציונלי: לקצוץ 50 גרם שוקולד מריר ולפזר מעל התערובת.
להכניס לאפייה בתנור שחומם על 170 מעלות למשך 20-25 דקות.
להוציא את התבנית לקירור מלא לפני החיתוך.
לחתוך כפי שאתם מעדיפים