לטחון את הרכיבים במעבד מזון חזק, בפולסים קצרים, עד לקבלת עיסה פירורית גסה ודביקה. במהלך הטחינה, במידה ויש צורך, ניתן להוסיף כמה כפות של חלב צמחי/מים.
לדחוס עם ידיים רטובות את העיסה, לתבנית מלבנית מרופדת בנייר אפייה.
לאחר הטחינה אפשר להוסיף לתערובת 3 כפות שבבי קקאו בשביל הקראנצ׳יות.
לאחר הדחיסה בתבנית לפזר למעלה 3 כפות פצפוצי שוקולד. לאפות על חום של 170 כ-20 דקות. להוציא מהתנור ולחרוץ בזהירות ריבועים, בעזרת סכין חדה
להכניס לתנור לעוד 5 דקות על חום של 160, לחכות לקירור מלא לפני החיתוך הסופי