Go Back
חזה עוף במילוי פטריות

חזה עוף בתנור לא יבש עם פטריות

חזה עוף במילוי פטריות. מתכון קל להכנה למנת גורמה שכל אחד יכול להכין!
ציון 4.34 על ידי 9 דירוגים
באדיבות: רותם בקר

המצרכים

  • ½1-1 קילו חזה עוף

למילוי:

  • 1 בצל
  • 2 קופסאות פטריות (800 גרם)
  • 1 חופן כוסברה (קצוצה)
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • אגוז מוסקט (מעט)

רוטב:

  • 3 כפות סילאן
  • 3 כפות חרדל דוויזון
  • 3 כפות צילי חריף
  • 2 כפות מים

אופן ההכנה

מילוי:

  • מטגנים פרוסות בצל עד שמזהיב. מוסיפים את הפטריות ומטגנים ביחד עם הבצל.
  • לאחר מכן, לחכות טיפה שיתקרר ולהוסיף חופן כוסברה קצוצה, מלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט.

רוטב: - (למעטפת החזה)

  • מערבבים את רכיבי הרוטב ביחד ומניחים בצד.
  • לוקחים את החתיכות של החזה עוף ממלאים בתערובת ולגלגל ולתפוס עם קיסם שיניים.
  • מכניסים אחד אחד לקערה של הטיבול ולצפות בעזרת מברשת או פשוט מאוד לשפוך על כל אחד עם כף.
  • בסוף מכניסים לתנור למשך 25 דקות בערך עד שהחזה מקבל צבע טוב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.