נחמם את הדבש על הגז על להבה נמוכה עד מצב נוזלי.
נוסיף תוך כדי ערבוב את השמן, סודה לשתייה, סוכר, ותבלינים.
כעת נטרוף בקערה את הביצים ומוסיפים בהדרגה ואז מערבבים במקביל.
נוריד מהגז ונוסיף את הקמח ומערבבים.
מצננים במקרר במשך 1/2 שעה.
לאחר מכן נרצה ליצור עיגולים בגודל עגבניית שרי ומניחים בתבנית מרופדת עם מרווחים הן תופחות.
מעל כל עיגול נמרח חלבון טרוף.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך בערך 13 דקות.
אחרי שיוצא נפזר מעל אבקת סוכר.