נוציא את הבצק מהמקרר - נחתוך אותו לשני חצאים (נעבוד עם החצי הראשון, ואת השני נשאיר בינתיים בקירור).
נשים אותו על נייר אפיה - ונחתוך לרבועים של עשרה ס"מ.
במרכז כל ריבוע נשים כף גדושה מהמלית ונסגור למעטפה, - על ידי כך שמביאים את פינות הריבוע למרכז מעל המלית, ומותחים פינה על פינה, עד שנוצר לנו צורת מעטפה.
המילוי קצת גלוי, וזה בסדר (הוא לא נוזלי אז אין מה לדאוג).
מעבירים לתבנית.
כך עושים גם עם החצי השני שנשאר במקרר.
נכסה במגבת ומשאירים להתפחה של 60 דקות.
מחממים תנור ל190 מעלות.
אחרי 60 דקות של התפחה - מורחים עם ביצה מעורבבת עם כף מים.
מכניסים לתנור לאפייה עד להזהבה למעלה, וגם בתחתית.
זה בערך עשרים דקות, חשוב מאוד להשגיח שלא יישרף.
לצנן, ולפדר באבקת סוכר.