שמים בשר טחון בסיר רחב על להבה בינונית, מדי פעם נמעך עם מזלג למניעת גושים.
נוסיף בצל מטוגן ומים.
בסיר קטן נטגן קלות צנוברים ונוסיף לבשר.
נתבל בכף פפריקה, כפית מלח, כפית פלפל שחור, כפית כורכום, כפית אבקת מרק עוף ונבשל כ 15 דקות
לקראת סוף הבישול נוסיף פטרוזיליה,נסנן במסננת ונצנן.
נפשיר בצק (מומלץ לילה במקרר) - נפתח על משטח עבודה, נמלא מתערובת הבשר במרכז הבצק, נחתוך רצועות דקות בצדדים ונחבר בצורת X.
נסגור קצוות לקבלת חישוק. נמרח ביצה ומפזרים שומשום, אופים 170 מעלות כ 40 דקות או עד שמזהיב.
להכנת הרוטב פטריות:
נטגן בצל, נוסיף גמבה (חתוכה לקוביות) ופטריות ונמשיך לטגן נוסיף מים, אבקת מרק פטריות.
נתבל בחצי כפית מלח, חצי כפית כורכום, כפית פלפל שחור, מבשלים עד להסמכת הרוטב.